Járófelületek (HARZO 3 PLUSZ és HARZO FALLAZÚR):

Az erősen igénybevett helyiségekben, hol az emberek hosszabb ideig tartózkodnak, a járófelületnek különösen strapabírónak kell lenniük. Erre tökéletesen alkalmazhatóak a HARZO termékek, melyekkel tartós, masszív járófelületeket hozhatunk létre, mind kül-, mind beltérben.

A HARZO 3 PLUSZ struktúra anyagot és a HARZO FALLAZÚRT alkalmazva egy kiválóan vízzáró járófelületet hozhatunk létre, mely könnyen tisztítható, ellenáll a kopásnak és a mechanikai sérülésnek.

Az egészségügyi követelményeknek megfelelő oldó- és lágyítószermentes, emissziószegény Harzo termékekkel létrehozott járófelületek biztonságot adnak otthonának. Továbbá tökéletes védelmet nyújtanak az erős vízpára, vízfelcsapódás és a fertőtlenítéshez alkalmazott erős vegyszerekkel szemben. Mindez, az aljzat tulajdonságait szem előtt tartva, a HARZO MÉLYALAPOZÓ, HARZO KRISTÁLY, homlokzatfesték, HARZO FALLAZÚR, HARZO LAKK együttes felhasználásával tökéletesen kivitelezhető.

Az anyagok jól formálhatóságának köszönhetően lehetünk kreatívak és alakíthatjuk járófelületünket különböző stílusoknak megfelelően.

Csempefelújítás bontás nélkül

A Harzo egyedi megjelenésű, vízzáró felületek képzésének lehetőségét biztosítja a fürdőszobában, wellness, gyógy- és strandfürdőkben. A Harzo felület tökéletes védelem az erős vízpára, az állandó víz felcsapódás, valamint a fertőtlenítéshez használt vegyszerekkel szemben. Továbbá tökéletes védelmet nyújt a vízkő ellen és nagyon könnyen tisztítható. A Harzo anyagok különleges képességének köszönhetően, a folyadék összeugrik rajta és lepereg a felületről.

Nincs szükség a régi csempe eltávolítására, hiszen a Harzo technológiával sitt, por- és zajmentesen újíthatjuk fel régi fürdőszobánkat. A hat fő elem HARZO CSEMPEGLETT, HARZO FUGAALAPOZÓ, HARZO 3, HARZO FALLAZÚR, HARZO LAKK és HARZO FÉNYESÍTŐ ÁPOLÓ együttes alkalmazásával fejtik ki különleges hatásukat.

A Harzo termékek kiváló strukturálhatóságának és széles színskálájának köszönhetően, egyszerű, homogén, rusztikus, mediterrán hangulat megvalósítását teszik lehetővé a fuga eltüntetésével. Kiváló megoldás betonon, csempén, vakolaton vagy gipszkartonon, vizes helyiségekben.

HARZO – Egyszerű csempefelújítás

Csempefelújítás új fuga kialakításával
HARZO exkluzív csempefelújítás lépésről lépésre

A Harzo termékeket keresse üzleteinkben, kollégáink szívesen válaszolnak kérdéseikre.

Forrás: harzo.hu