Ebben a cikkben megismerkedhetnek a HARZO termékek sokoldalúságával, egyedi és költséghatékony megoldásaival, amelyekkel a kül- és beltéri falfelületeket fedhetjük. A HARZO anyagok egyedülálló, páratlan képessége a hatékonyságában és az egyszerűségében rejlik. A termékek alkalmazásával új, igényeknek megfelelő külsővel ruházhatja fel otthonát mind kül-, mind beltérben egyaránt.

Szinte bármely felületen alkalmazhatóak. A HARZO számos lehetőséget nyújt a különböző, egyedi felületek kialakítására, kül- és beltérben, a járófelületen, lábazatokon, a fürdőszobában, jól alkalmazkodva bármilyen stílusvilághoz, épülettípushoz.

Íme három „Ilyen volt, ilyen lett” fotó, ízelítőnek.

Időtálló, igényes kültéri felületek

  • Szolíd külső (HARZO 3, HARZO 3 PLUSZ):

A HARZO 3 vagy HARZO 3 PLUSZ termékek alkalmazásával egy munkafolyamat alatt három különböző lépést végezhetünk el kültéri felületeken. A termék egy rétegben felhordva is takar, színez és struktúrát képez, melynek csak a képzeletünk szabhat határt. A HARZO termékek tökéletesen helyt állnak szinte bármilyen felületen. Az eredmény pedig minden épülettípushoz, stílusirányzathoz kitűnően alkalmazkodó homlokzat, mely ellenáll a legkülönbözőbb környezeti és éghajlati viszonyoknak.

Szolíd külső homlokzat
Nagyobb kültéri homlokzat
  • Rusztikus, mediterrán stílusú kültéri felületek (HARZO 3, HARZO PLUSZ ÉS FALLAZÚR):

Napjainkban egyre inkább teret hódító mediterrán stílust is otthonunkba költöztethetjük a HARZO 3, HARZO 3 PLUSZ és HARZO FALLAZÚR együttes alkalmazásával. A kreativitásnak semmi sem szab határt. A minőség és a stílus kéz a kézben jár.

Mediterrán külső homlokzat
Rusztikus külső homlokzat

Beltéri felületek

  • Klasszikus felületek (HARZO 3):

A HARZO anyagok számos struktúrájával, különféle színeivel és fényességi fokával számos kialakítási lehetőséget nyújt. A HARZO 3 felhasználásával nem csak rusztikus, hanem egyszerűen elegáns, klasszikus külsőt varázsolhatunk beltéri falfelületeinkben, melyet a legkülönbözőbb színekkel, ízlés szerint bolondíthatunk meg.

Modern, stílusos beltéri falfelület
  • Dekoratív, egyedi megjelenés (HARZO DEKORRAL):

A HARZO termékek egyaránt felhasználhatók oldalfalra, járófelületre és mennyezetre. A struktúrák kialakításának csak a képzeletünk szab határt.

Számos felületet képezhetünk a különböző színárnyalatok és technikák alkalmazásával. A HARZO 3 és HARZO DEKORT alkalmazva érhetjük el a színjátékos, egyedi dekoratív felületet, mely kiváló páraáteresztéssel rendelkezik, hogy meggátolja falaink penészesedését. Kopásnak, mechanikai sérüléseknek jól ellenáll. Hosszantartó felület, mely rendkívül nehezen koszosodik. Könnyen tisztítható és mosható.

Egyedi beltéri falfelület
Letisztult, egyedi belső falfelület
  • Rusztikus, mediterrán stílusú beltéri felületek (HARZO 3 ÉS HARZO Fallazúrral):

A HARZO 3 és HARZO FALLAZÚR anyagok együttes ötvözésével érhetjük el a mediterrán jelleget. A különböző szemcseméretű és színű anyagokat szinte bármilyen felületen kiválóan alkalmazhatjuk. A simább felületekről egészen a rusztikus, kérges felületig alakíthatjuk. Kiváló páraáteresztő képességgel bír. A HARZO anyagok kopásnak és egyéb mechanikai sérülésnek jól ellenállnak. Mosható felület, amely vegyszereknek és szennyeződésnek is jól ellenáll.

Mediterrán stílusú belső falfelület
Rusztikus belső falfelület

Lábazatok bel- és kültérben

A HARZO 3 szinte bármilyen falazásra használt termékre felhordható. Nem probléma, hogy régi festék vagy tapéta. Ezenkívül felhordható gipszkartonra, OSB lapokra, pozdorjára is. Rendkívül gyors és ár takarékos megoldás, amellyel „egy életre szóló” minőségi külterek kapunk. Kiváló páraáteresztéssel rendelkezik. Kopásnak mechanikai sérülésnek jól ellenáll.

Egyedi lábazat
Lábazat

A Harzo termékeket keresse üzleteinkben, kollégáink szívesen segítenek.

Forrás: harzo.hu