Falfestékek

Beltérre és kültérre alkalmas festékeket egyaránt árusítunk, ezeket az Ön által kiválasztott színre keverjük. Segítünk kiválasztani a megfelelő minőségű anyagot, tájékoztatjuk a felhasználás módjáról, sőt szükség esetén mestert is ajánlunk Önnek.
Az árusított márkák BECKER'S, BELTON, CASABIANCA, CASATI, DISZPERZIT, DISZPI, HELIOS, HÉRA, INNTALER, LIMIT, MODAKRIL, POLIFARBE, SPEKTRA, TIKKURILA falfestékek,VIP HÉRA stb.

 

Mázolófestékek

Kül- és beltérre alkalmas, oldószeres és vízzel hígítható, fedő és a fa erezetét átengedő festékek közül választhatja ki az Önnek megfelelőt-ha igényli- a mi szakmai segítségünkkel.
Az árusított márkák BECKER'S, BONDEX, BORÓKA, CELLKOLOR, LAZURÁN, LAZURIT, SADOLIN, TIKKURILA, TRIKOLOR, TRINÁT, XYLADEKOR

 

Parketta lakkok és festékek

Ebben a termékkörben is választhat vízzel hígítható, oldószeres, egy- és kétkomponensű anyagok közül. Mi szívesen adunk tanácsot.
Az árusított márkák AQUALAKK, GEMINI, LIGNOLAKK, PROLUX stb.

 

Fémtárgyak rozsda elleni védelme

Az igénybevételtől, a fém minőségétől és a pénztárcánktól függően más-más megoldásra lehet szükség. Ennek kiválasztásánál is támaszkodjon a mi segítségünkre.
Az árusított márkák ADHEZOR, EVIPASS, FERROPASSIT, HAMMERITE, KORALKYD, TISZAKORR, TRINÁT KORRÓZIÓGÁTLÓ, WASH PRIMER, stb.